KARS / KAĞIZMAN - Kağızman Harakani İmam Hatip Ortaokulu

Kağızman Harakani İmam Hatip Ortaokulu

Adres
ŞAHİNDERE MAH. İNÖNÜ CAD. HARAKANI IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 7 KAĞIZMAN / KARS
Vizyon
Öğrencilerimizi, ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin; kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlakî olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek ortaöğretime hazırlamaktır.
Misyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş; yaratılanı Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil tamir eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve bir zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmektir.
İngilizce ve Arapça
ŞAHİNDERE MAH. İNÖNÜ CAD. NO 1 İÇ KAPI NO A KAĞIZMAN / KARS
Okulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine 70 km uzaklıktadır.