KARS / KAĞIZMAN - Kağızman Harakani İmam Hatip Ortaokulu

May

Okulumuzda sınıflar arası bilgi yarışmaları düzenlendi.Kaybedeninin olmadığı yarışmanın coşkusu ve heyecanı gözlerden kaçmadı.Katkılarından dolayı tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nis

Okulumuzda bulunan  uygulama mescitlerinin  durumları kontrol edilerek temizlik ve bakımları yapıldı. Mescitlerin ilgili bölümleri hat,levha ve kitaplıklara zenginleştirildi.

Nis

Okulumuzda DYK' ya katılan öğrencilere ve bu kurslarda görev alan öğretmenlere yönelik motivasyon amaçlı toplantılar yapılarak yemek programı gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuz Rehber Öğretmeni Neslişah GEZİCİ tarafından öğretmenlerimize 'öğrencileri tanıma teknikleri' konulu seminer verildi.

Nis

Öğrencilerde millî, manevi değerlerinin gelişimine katkı sunmak, şiir ve edebiyat alanında yazılan önemli şairleri tanımalarını sağlamak, edebiyat alanında iz bırakan şiir, kıta ve beyitleri okumaları, ezberlemeleri ve yorumlamalarını sağlamak üzere okulumuzunTürkçe öğretmenleri ve öğrencilerimiz tarafından  şiir dinletisi gerçekleştirildi.

Nis

Kütüphane haftası okulumuzda etkinliklerle kutlandı.Hafta  ile ilgili ödüllü resim ,şiir ve kompozisyon yarışmaları düzenlendi. Öğrenci çalışmaları ile ilgili  sergi açıldı.Baharın gelmesiyle okuma saati etkinliğimiz açık havada gerçekleştirdi.Katkılarından dolayı kulüp öğretmenimiz Dilek APARI hocamıza ve kulüp  öğrencilerimize okulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

Baharın gelmesiyle okulumuzun bahçesine kayısı,vişne ve elma ağaçları dikildi.Ağaçların dipleri yabani otlardan temizlenerek bakımı yapıldı.Okulumuzun girişine çiçek dikmek için zemin hazırlandı.

Mrt

Kariyer günleri kapsmınds polis abilerle bir araya geldik. Polis olmak için gerekli akademik ve fiziki kriterler, çalışma şartları, emniyet teşkilatının birimleri,başlıca konularımız arasındaydı.Sohbet havasında geçen buluşmalarımız öğrencilerimizin sorularıyla  sonlandırıldı.Katkılarından  dolayı İlçe Emniyet Müdürlüğüne  ve personellerine okulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmeni Barış MENTEŞ tarafından öğrencilerimize 'Kur’an-ı Kerim’in ana konuları ve muhtevasına' yönelik seminer düzenlendi.

Mrt

Eğitim sürecinde öğrencileri motive etmenin yolları konusu öğretmenlerimizle müzakere edildi.Rehber öğretmenimiz Neslişah GEZİCİ tarafından 'Z kuşağı ve motivasyon'semineri verildi.

Mrt

Kütüphanemizde bulunan kitapların sayımı ve numaralandırılması yapıldı.Nöbetçi kulüp öğrencileri tarafından teneffüslerde ve öğlen aralarında kitap değişimleri yapılmakta olup kütüphanemiz  ilgili görevli tarafındam 17.00 'a kadar açık tutulmaktadır.

Şbt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Neslişah GEZİCİ  tarafından öğretmenlerimize 'Güvenli İnternet Kullanımı  Ve Kişisel Verilerin Kullanımı'ile ilgili seminer verildi.

Şbt

Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmeni Barış MENTEŞ tarafından Haftanın  Ayet ve Hadis Köşesi yenilendi.

Şbt

Mesleki Uygulamalar Dersleri  Kapsamında ;İmam Hatiplik ,Müezzinlik Vaizlik faaliyetleri  okulumuzun  uygulama mescidinde yapılmaktadır.

Şbt

Okulumuz Müzik öğretmeni Uygar ÖNALAN tarafında  'Genç Sesler Musiki Korosu'oluşturuldu