KARS / KAĞIZMAN - Kağızman Harakani İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Okulumuzda 8. sınıflara ayda 2 defa  ,diğer sınıflarda ise ayda 1 defa  deneme sınavlarımız düzenli olarak yapılmaktadır.Deneme sınavlarının analizleri öğretmenlerimiz tarafından yapılmakta olup sonuçları velilerimizle paylaşılmaktadır.

Ock

Öğrencilerimizin okuma ve anlama becerilerini geliştirmek amacı ile tüm sınıflarımızda okuma saaati uygulamalarını başlattık.Ay sonlarında okunan kitap özetlerinin sınıfça paylaşılması ile planlanan etkinliğin; öğrencilerin sınavlarını da olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyoruz.

Ara

Esenkır köyünden okulumuza taşımalı olarak gelen 25 öğrencimiz köylerinde ziyaret edildi.Okul yönetimi ve öğretmenlerimizin katılımı ile yapılan ziyarette öğrencilerimizin ailevi durumları, çalışma ortamları, paylaşıldı.Misafirperverlik ve ikramlarından dolayı Esenkır Köyü halkına  teşekkür ediyoruz.

Ara

İlçe merkezi Hz. Hamza Kur'an Kursunda hafızlık eğitimine devam eden 25 öğrencimiz ziyaret edildi. Okul müdümüz Sayın Esman DALKILIÇ ve erkek öğretmenlerimizce yapılan ziyarette öğrencilerimiz barınma, beslenme ve eğitim ortamları gözlemlendi. Ayrıca kurs yönetimi ile toplantı gerçekleştirilerek öğrencilerimizin hem hafızlık eğitimi hem de akademik eğitimlerinin iyileştirilmesi ile ilgili istişareler yapıldı. Başta kurs idaresi Yılmaz hocamıza ve diğer kurs görevlilerine misafirperverliğklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı İlçemizde  Okulumuz Tarafından Düzenlendi. Halk Eğitim Merkezinde Düzenlenen Program Resim Sergisi ve Slayt gösterisi ile başladı.  Oratoryo Gösterisi,Şiirlerin Okunması, Atatürk'ün Sevdiği şarkılarla devam eden program ödül töreni ile sona erdi.Emeklerinden dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

İlçemiz'de buluna Ahmet ASLAN Fen Lİsesi'ne öğrencilerimiz tarafından  eğitim amaçlı gezi gerçekleştirildi.Fen Liselerinin ilgili birimleri Eğitim Öğretim faliyetleri yerinde incelendi.İlgi ve İkramlarından dolayı Okul Müdürü Yavuz GÜNDOĞAN hocamıza okulumuz adına teşekürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Selim Suat GÜNER ve Şube Müdürümüz Mehmet ANAYURT tarafından okulumuza ziyaret gerçekleştirildi.Sohbet havasında geçen ziyarette ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Selim Suat GÜNER tarafından İmam Hahipli olmanın farkındalığı ve İmam Hatipli olmanın avantajları anlatıldı.

Ekm

Mevlid-i nebi  programı okulumuzda gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuzda 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği toplantısı yapıldı.Toplantıda yönettim ve denetim kurulu üyeleri belirlendi.Sohbet havasında geçen toplantıda okul ,öğrenci ,aile eğitimi ve çevre  faktörleri değerlendirildi.

Ekm

Okulumuz rehber öğretmeni Neslişah GEZİCİ tarafından BEP Birimi üyelerine MEB ORGM tarafından yayımlanan "Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı:Tüm Öğretmenler İçin Yol Haritası" konulu bilgilendirme çalışması yapıldı.

Ekm

Okulumuzun fiziki mekenları eğitim ve öğretime hazır hâle getirildi.Bu kapsamda okulumuzun sınıf, kapı, koridor, mescit ve dış cephe boyaları yapıldı. Mescitin halıları yıkandı. Yüreğinin güzelliğini mekânlara yansıtan öğretmenlerimize selam olsun.